Trail's End
Kunststof hekwerken, Custom made westernzadels, diverse clinics

Custom made westernzadel op Carbon boom en Kunststof Hekwerk. 

Zadels. 
Western zadels volgens een uniek concept. Wij houden de gehele productie in eigen hand, van de zadelboom tot de leerbewerking. Resultaat is een zadel geheel op maat voor paard en ruiter en geheel volgens de wensen van de ruiter. Kleur, tooling, afwerking, etc. kan geheel in overleg. 
Door de op maat en met de hand gemaakte carbon boom is dit zadel niet alleen zeer licht van gewicht, ca. 11 kg, maar is de pasvorm ook ongeëvenaard. De carbon zadelboom is oersterk, van hetzelfde materiaal worden o.a.  raceauto's en fietsen gebouwd. 
Alle zadels worden geleverd met een hoogwaardige schapenvacht onderkant en zijn gemaakt van 1e klas leder. 
Voor meer informatie gebruik 1 van onze contactmogelijkheden. 
Binnenkort kunt u ook bij ons terecht voor handgevlochten Mohair Cinches ( singels) voor zowel western als Engelse zadels met of zonder lederen "cinch buckle guards". 
Hekwerk: 
Tevens kunnen wij kunststof hekwerk leveren in diverse uitvoeringen; van "ranch" tot "picket" tot privacy" . Het hekwerk is zeer sterk, UV bestendig,  veilig omdat het niet breekt of splinters, onderhoudsarm en zal niet verkleuren. 1 of 2x per jaar schoonmaken en het ziet er altijd als nieuw uit. 

 

Getoold zadel op Carbon Boom, afgewerkt met rawhide bindings, Al Stohlman concho's en 6 saddlestrings.

                   


Cinch buckle guards


Mohair cinches ( singels ) 

Eenvoudig zadel met snake border tooling, zilveren concho's, 6 strings op Carbon boom. Mega kort zadel voor een heel kort paardje.

 

Carbon Zadelboom


 


2-planks ranch fencePool Fence