Home    |    Clinics    |    Wie zijn wij ?

Hekwerken    |    Hengsten    |    Westernzadels

Sweet Spot Of Cash
Sweet Spot Of Cash
 
 
 
 
 
SQUIRREL LOGIN
 
IPLOG
Op de grote foto hierboven de eerste nakomeling van Sweet Spot, de Solid Bred Hengst TJ Burned his Spots uit de merrie Its a Flashing Flame ( uit de Thoroughbred merrie Itsumo Again en de Paint Hengst Flashy High Roller) uit 2011.
 
Sweet Spot of Cash
Spot is een zeer atletische hengst, op pure performance en foundation gefokt, met een zeer prettig en werkwillig karakter, stokmaat 1.55m. Spot is een Bay Tobiano Hengst (Minimal White), een American Paint Horse, homozygoot zwart. Hij is geboren in april 2005 in New Mexico, USA, gefokt door Jerry Kimsey Performance Horses uit de te jong overleden Spots to Burn, zie pedigree en uitgebreide pedigree.
.  
Na veel wikken en wegen is Sweet Spot of Cash op 19 september 2018 ruin geworden. Zijn hormonen begonnen te veel op te spelen en hij zat daardoor niet meer goed in zijn vel, waardoor hij steeds meer afviel en slecht at door de enorme onrust in zijn lijf. Hij is dus niet meer beschikbaar voor de dekdienst. De ingreep is zonder enig probleem verlopen en ook het herstel verloopt zeer voorspoedig.
 
Sweet Spot of Cash heeft zijn eigen facebookpagina waar veel foto's te vinden zijn.
 

Meer veulens: Boothills Cash (boven)
en Sonitas Genuine Spot (onder)
 
BootHills Cash
Sonita
 
Terug: Hengsten
Naar Ultramar