Home    |    Clinics    |    Wie zijn wij ?

Hekwerken    |    Hengsten    |    Westernzadels

Loes Dekker en Sweet Spot Of Cash
 
 
 
 
 
SQUIRREL LOGIN
 
IPLOG
Loes Dekker
Loes rijdt sinds haar twaalfde. Op 18 jarige leeftijd kwam de 1e (NRPS) pony, die het bracht tot stermerrie en M dressuur. Hieruit werd een NRPS paard, Jasir, gefokt waarmee Loes wederom tot M dressuur niveau heeft gereden.
Omdat het Western rijden haar meer aansprak heeft zij in 1994 de overstap gemaakt en haar paard omgeschoold onder leiding van Sjaak Marsman.
Met Jasir werden western shows gereden in de pleasure en horsemanship. Jasir geniet momenteel van zijn pensioen, hij is geboren op 17 maart 1980.
Met het volgende paard, een Arabier, zijn ook een aantal pleasure en horsemanship wedstrijden gereden, maar is er ook een uitstapje gemaakt naar de endurance.
 
Met Sweet Spot of Cash, een uit New Mexico afkomstige Paint Horse hengst, rijdt zij western disciplines, o.a. trail, horsemanship, versatile, westernriding en reining en doet zo nu en dan een uitstapje richting de Working Equitation op niveau 3 en 4 (masters).
Zij rijdt volgens de principes van de klassieke Californische westernstijl, die een goede aansluiting heeft met de klassieke dressuur. Loes rijdt volgens de filosofie van Jean-Claude Dysli. Na het overlijden van Jean Claude in 2013 volgt ze nu lessen en clinics van Jeff Sanders en Kay Wienriech.
 

Loes Dekker en Sweet Spot Of Cash
Terug: Wie zijn wij ?
Verder: Ben Ridders