Home    |    Clinics    |    Wie zijn wij ?

Hekwerken    |    Hengsten    |    Westernzadels

Clinic van Jeff Sanders
 
 
 
 
 
IPLOG
Wij organiseren clinics in de klassieke rijstijlen. Deze clinics worden gegeven op een kleine, rustige privé-accommodatie in Hollandscheveld, vlakbij Hoogeveen. Er is een kleine binnenbak aanwezig van 16 x 26 en een buitenbak van 30 x 30 meter, beide met een goede bodem, een kantine, ruime boxen, weidegang, gastenkamers en parkeerruimte.
 
Californische/Vaquero Rijstijl
Jeff Sanders, Modern Vaquero, komt regelmatig naar Nederland en geeft les in de Californische / Vaquero rijstijl en “cowwork”.
California Bridle Horse Facebook-pagina Jeff Sanders
 
Californische/Vaquero Rijstijl (2)
Alex Zell komt ook regelmatig naar ons land. Hij zal tweemaal per dag les geven in de Californische rijstijl aan kleine groepjes van max. 3 personen.
Vaquero Horsemanship Facebook-pagina Alex Zell
 
Klassieke dressuur
Regelmatig organiseren wij weekend clinics met instructeurs, o.a. uit Portugal, in de echte Klassieke dressuur. Op onze facebookpagina kunt u alle bijzonderheden zoals data, kosten, etc. vinden.
Klassieke dressuur Facebook-pagina Klassieke dressuur
 
De voertaal in alle clinics is Engels, indien nodig kan er vertaald worden. De Vaquero clinics zijn niet alleen voor western ruiters een aanrader maar ook ruiters in de Engelse rijstijl kunnen hier veel opsteken over lichtheid en minimale hulpen.
 
Cody Deering, Working Buckaroo
Met ingang van april 2019 zullen wij starten met een weekend clinic van Cody Deering. Tijdens deze clinic zullen o.a. het gebruik van de hackamore / bosal, California Horsemanship en grondwerk aan de orde komen. Er is plek voor ca. 10 praktijkdeelnemers en ca. 20 theoriedeelnemers.
Meer informatie op onze Facebookpagina.
 
Tevens organiseren wij regelmatig koeienclinics. Ook de informatie hierover is te vinden op onze Facebookpagina.
 
Jeff Sanders
Meer over Jeff Sanders
Alex Zell
Meer over Alex Zell